top of page
slide_6212.jpg

Tandvård & behandlingar

Vi på Tandläkarhuset jobbar med allt från förebyggande tandvård till tobaksavvänjning och implantat.

Ny undersökning

Vi börjar alltid ditt första besök med en noggrann undersökning utförd av tandläkare. Vi går igenom dina tänder, tar röntgenbilder och gör ett så kallat tandstatus. Sen bedömer vi ditt tandvårdsbehov och lägger upp en behandlingsplan tillsammans med dig. Du får självklart alternativ till vilken behandling som kan utföras och vad de olika alternativen kostar.
 
Du har alltid som patient rätt att veta vad en behandling kommer att kosta dig. Eventuellt högkostnadsskydd finns automatiskt i vårt journalsystem så du får rätt ersättning från Försäkringskassan direkt. Det är inget som du själv måste hålla koll på. Prislista för våra behandlingar finns tillgängligt på vår hemsida, men en exakt summa räknar vi alltid ut vid undersökningen. Det är ofta olika kostnader för vilken tand som ska lagas och hur stor lagningen blir samt hur du ligger till i ditt högkostnadsskydd.
 

Implantat

Implantatbehandling kan man ha behov av för att ersätta en förlorad tand. Implantatundersökningen utförs av en käkkirurg som bedömer om det finns utrymme för ett implantat. Sedan utförs operationen under lokalbedövning hos käkkirurgen. Implantatet i käkbenet ska läka in ett antal veckor och sen kommer du till oss igen för att slutföra behandlingen.

NY PATIENT

Kontakta oss :

Team Charlotte Lagerfalk Leijon
0707-101996
cll@tandlakarhuset.com

Team Marielle Sinclair
063-121239
marielle@tandlakarhuset.com

Öppettider

Måndag-Torsdag  07:00 - 19:00

Fredagar              07:00 - 13:30

Öppettider

Måndag-Torsdag  07:10 - 19:00

Fredagar              07:10 - 13:30

Länkar

Garantier
Högkostnadsskydd & garantier
 

Tandvårdskonto
Information om tandvårdskonto

Collector faktura
 

STB/ATB
Allmänt och Särskilt tandvårdsbidrag
 

Högkostnadsskydd
Försäkringskassans högkostnadsskydd

bottom of page